News Flash:

Mai multi kosovari, depistati in zona de frontiera Moravita

24 Decembrie 2016
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
vama moravita
Patru cetateni din Kosovo au fost depistati de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Moravita in timp ce au incercat sa intre ilegal in Romania, pe jos, pe la frontiera verde. 
''In cursul noptii de joi spre vineri, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, impreuna cu politisti din cadrul sectiei 8 de Politie Deta au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale si infractionalitatii transfrontaliere, in urma careia au retinut, in apropierea frontierei cu Serbia, patru barbati. Acestia aveau asupra lor documente eliberate de autoritatile din Kosovo si au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera Moravita pentru cercetari'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis, vineri, AGERPRES. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt patru barbati din Kosovo, cu varste cuprinse intre 22 si 30 de ani. Acestia au declarat ca, intrucat nu si-au gasit locuri de munca in Kosovo, au hotarat sa vina in Romania, deplasandu-se pe jos, din Serbia, peste camp. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei patru barbati fiind predati unei echipe operative din cadrul Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil, intrucat au cerut azil pe teritoriul Romaniei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007533 (s)