News Flash:

Politistul de frontiera timisorean Mihaitoaia Fiat Nicu ramane in arest preventiv

25 Decembrie 2016
2253 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaitoaia Fiat Nicu
Agentul de politie de frontiera timisorean Fiat Nicu Mihaitoaia, incuplat intr-un dosar de luare de mita, ramane in arest preventiv pana in data de 13 ianuarie 2017, dupa ce Curtea de Apel Timisoara i-a respins definitiv, joi, cererea de schimbare a starii de arest dispusa de Tribunalul Timis. 
''Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Mihaitoaia Fiat Nicu impotriva incheierii penale din 15 decembrie 2016, pronuntata de judecatorul de camera preliminara din cadrul Tribunalului Timis (...). Mentine incheierea atacata. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu (a Curtii de Apel Timisoara, n.r.)", se arata in solutia instantei. 
Pe data de 15 decembrie, Tribunalul Timis a mentinut masura arestului preventiv fata de Mihaitoaia, trimis in judecata pentru comiterea infractiunilor de luare de mita, respingand cererea formulata de inculpat prin aparatori, de inlocuire a masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu sau cu masura controlului judiciar. 
In octombrie, Mihaitoaia a fost acuzat de procurorii DNA de luare de mita si trafic de influenta, el fiind prins in timp ce primea 7.000 de euro mita de la un intermediar. 
''Pe langa influenta pe care sustinea ca o are asupra procurorului de caz, suspectul Mihaitoaia Fiat Nicu a pretins si primit banii respectivi si in virtutea propriilor atributii de serviciu, fiind delegat in dosarul DIICOT pentru indeplinirea unor acte procedurale. Concret, agentul de politie a facilitat persoanei cercetate, printre altele, restituirea telefoanelor ridicate cu ocazia unei perchezitii, a intocmit procesul verbal de restituire a aparatelor, i-a adus la cunostinta expirarea masurii arestului la domiciliu si a redactat ordonanta prin care s-a dispus instituirea controlului judiciar. La data de 17 octombrie 2016, suspectul Mihaitoaia Fiat Nicu a primit o alta transa de 7.000 euro, moment in care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante. Conform intelegerii anterioare, persoana cercetata in dosarul penal aflat pe rolul DIICOT urma sa mai remita suspectului si restul, pana la suma negociata de 13.000 de euro'', informau atunci procurorii DNA Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)