News Flash:

Barbat condamnat pentru camatarie, depistat la Vama Cenad

24 Decembrie 2016
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad2
Un cetatean roman din judetul Olt, urmarit general pentru executarea unei condamnari de cinci ani pentru camatarie, a fost depistat de politistii de frontiera din Vama Cenad. 
''Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Frontiera Cenad au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean roman, urmarit general, care avea de executat o pedeapsa privativa de libertate de 5 ani pentru camatarie'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis vineri AGERPRES. 
Potrivit sursei, joi dupa amiaza, in Punctul de la Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor specifice, cetateanul roman Paul M., in varsta de 37 de ani, domiciliat pe raza judetului Olt, pasager intr-un autoturism inmatriculat in Germania. 
Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figura in bazele de date ca fiind urmarit in vederea arestarii, alerta introdusa de autoritatile romane. Persoana in cauza era cautata in vederea executarii unei pedepse cu inchisoarea de cinci ani, pentru camatarie. 
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei barbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in vederea luarii masurilor legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006392 (s)