News Flash:

Să se știe!

Info Centrul Turistic din Timișoara a revenit în spațiul de pe strada Alba Iulia, proaspăt renovat

17 Iulie 2023
199 Vizualizari | 0 Comentarii


La doar o zi după deschiderea oficială a evenimentului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023 (TM 2023), Primăria Timișoara a luat decizia de a muta Info Centrul Turistic de pe strada Alba Iulia înapoi în clădirea Primăriei Vechi. Pe 21 februarie, acest spațiu a fost închis pentru renovări, inclusiv amenajarea unei săli de expoziții, iar estimarea inițială era că va rămâne închis pentru două luni.

Cu toate acestea, redeschiderea a avut loc după mai mult timp, iar Info Centrul Turistic s-a întors la locul său de origine. Primarul Dominic Fritz menționează că spațiul a fost renovat și îmbunătățit semnificativ. Aceasta este o veste bună pentru a servi ca ghid pentru turiștii care vizitează orașul de pe malurile Begăi.

”Cochet, spațios și mult mai vizibil pentru turiști. Infocentrul turistic s-a întors în sediul binecunoscut de pe str. Alba Iulia, după o escală în Piața Libertății pe perioada lucrărilor de extindere și modernizare. Am avut zilele trecută o întâlnire cu hotelierii aici, în noua sală multifuncțională a Infocentrului. Am vorbit despre cum ne putem susține reciproc eforturile de promovare ale orașului pentru ca Timișoara să devină magnet pentru turiștii din România și din întreaga Europa”, a transmis Fritz.

Renovarea spațiului a fost făcută de firma Nedex Grup, care are și alte contracte cu municipalitatea. Pentru executarea lucrărilor a primit aproximativ jumătate de milion de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005429 (s)