News Flash:

Bine faci, rău primești

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, atacat cu un cuțit de bărbatul pe care venise să-l ajute

14 August 2023
212 Vizualizari | 0 Comentarii


În dimineața zilei de luni, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova a fost atacat în fața unui magazin din Ploiești de către bărbatul pe care venise să-l ajute. Acesta s-ar fi aflat într-o stare avansată de ebrietate, conform informațiilor furnizate de news.ro.

Bărbatul a împins asistenta și a folosit un cuțit pentru a tăia una dintre anvelopele autospecialei medicale. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au informat Poliția cu privire la acest incident.

La ora 05:58, o persoană a apelat numărul de urgență 112 pentru a anunța că pe o bancă de pe strada General Eremia Grigorescu din Ploiești se află un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, care pare a fi intoxicat cu etanol.

”La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 cu asistent si ambulanțier. Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv, atât verbal cât si fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului un corp ascuţit-tăios pe care ulterior l-a folosit tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei”, au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)