News Flash:

Un craiovean a gasit o geanta in care erau aproape 3.500 de lei si a predat-o la Politie. Banii apartineau unei femei de 60 de ani

7 Noiembrie 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
politie

Un barbat din Craiova a gasit pe strada o geanta de dama in care se aflau o suma aproape 3.500 de lei si documente de identitate si a predat-o politistilor, iar in momentul in care acesta povestea oamenilor legii locul unde gasise geanta, proprietara, o femeie in varsta de 60 de ani, venise la sediul Politiei sa anunte pierderea.
Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Dolj, un barbat de 50 de ani s-a prezentat la sediul Sectiei 3 Politie, spunand ca a gasit o geanta in care se afla o suma mare de bani.

El a declarat oamenilor legii ca, in timp ce se deplasa pe strada Imparatul Traian din Craiova, a gasit o geanta de dama, de culoare neagra, in care a observat o suma importanta de bani, precum si documente de identitate.
El a verificat zona pentru a gasi persoana care a pierdut geanta respectiva, insa nu a observat pe nimeni.

Dupa aceea, barbatul a mers la Politie si a predat politistilor geanta in care se aflau 3.370 de lei si documente de identitate.

In momentul in care barbatul le povestea politistilor detalii privind locul unde a gasit geanta, proprietara acesteia, o femeie de 60 de ani din Craiova, s-a prezentat la sediul unitatii de Politie pentru a sesiza pierderea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)