News Flash:

Un copil de sase ani a ajuns la spital dupa ce a fost MUSCAT de un caine Amstaff, pe o strada din Craiova

7 Septembrie 2018
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
amstaff

Un baiat in varsta de sase ani, din Craiova, judetul Dolj, a fost atacat, joi, de cainele vecinilor, un Amstaff, in timp ce se afla pe o strada din localitate, cu bunica lui. Copilul a fost transportat la spital, iar politistii au deschis un dosar penal.
Incidentul a avut loc pe strada Lalelelor, din Craiova, cand copilul mergea la magazin cu bunica lui. Baiatul a fost atacat de cainele Amstaff, al unor vecini, care au lasat animalul liber in curte, iar acesta a sarit peste gard.

”Este vorba despre un copil de sase ani, care a venit in Unitatea de Primiri Urgente a spitalului nostru, fiind adus de catre familie pentru ca a prezentat plagi muscate de caine, la nivelul coapsei stangi. La evaluare, in Unitatea de Primiri Urgente, plagile erau multiple, cu lipsa de substanta, fara sa intereseze vase de sange sau nervi, copilul a primit ingrijiri medicale de urgenta in UPU, au fost toaletate plagile, s-a montat o atela gipsata si s-a facut profilaxie antitetanica, urmeaza ca acest copil sa faca profilaxie antirabica la Spitalul de Boli Infectioase, din Craiova, apoi sa fie internat in Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru. Mama copilului a refuzat aceste ingrijiri medicale, respectiv profilaxia antirabica, precum si internarea copilului la spitalul nostru. A decis sa preia copilul pe proprie raspundere si cu mijloace proprii sa mearga la Bucuresti pentru a-l interna intr-un spital din Capitala”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova.

Imediat dupa incident a fost sesizata Politia, iar oamenii legii l-au amendat pe proprietarul cainelui, pentru ca l-a lasat nesupravegheat, fiind intocmit si un dosar penal in acest caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)