News Flash:

Un ceai perfect pentru celulita, cearcane si pete pigmentare

7 Februarie 2017
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
ceaiv
Beneficiile ceaiului verde
Impachetari anticelulitice

Proprietatea sa antioxidanta si continutul de teina, o substanta asemanatoare cofeinei, fac din ceaiul verde un inamic serios al celulitei.

Iar daca il asociezi cu algele marine, rezultatele nu se vor lasa asteptate. Amesteca o cana cu pulbere de alge marine pentru impachetari cu suficient ceai verde concentrat (5-6 plicuri sau lingurite la o cana cu apa) astfel incat sa obtii o pasta consistenta. Aplica amestecul rezultat in zonele afectate de celulita - pulpe, solduri, fese - si infasoara-te cu folie alimentara. Asteapta cel putin 20 de minute, apoi indeparteaza folia si clateste-te cu apa calduta.

Remediu pentru cearcane

Pastreaza cateva pliculete de ceai verde folosite in frigider. Iti vor fi de mare folos cand te trezesti cu ochii umflati si cearcane foarte vizibile, scrie eva.ro. Aplica plicurile pe ochii inchisi si stai astfel cateva minute. Vei scapa rapid de cearcane si pungile de sub ochi!

Solutie impotriva petelor pigmentare

Razele ultraviolete, fluctuatiile hormonale si chiar unele medicamente pot cauza aparitia petelor pigmentare la nivelul tenului. Un amestec obtinut dintr-o ceasca de infuzie de ceai verde si trei linguri cu zeama de lamaie te poate ajuta sa estompezi aceste semne neplacute de pe piele. Foloseste o discheta demachianta pentru a aplica solutia, las-o sa actioneze cel putin zece minute, apoi clateste-te. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005769 (s)