News Flash:

Trucuri care te ajuta sa ai cei mai sexy sani

6 Februarie 2017
924 Vizualizari | 0 Comentarii
san frumos2

Sani tari: Apasarea palmelor
Exercitiul 3 pentru sani fermi este urmatorul: impreuneaza-ti mainile in fata pieptului si apasa-le cat mai tare una in alta timp de 3-5 secunde. Relaxeaza-ti muschii si repeta de 8-10 ori.

Sani tonifiati: Inotul pe uscat
Daca nu te poti duce la o piscina, fa acest exercitiu eficient pentru a iti tonifia sanii. Stai dreapta, langa perete, incordeaza muschii pectorali si fa miscari ca si cum ai inota. Fa 100 de miscari lente si ample si pastreaza-ti muschii pieptului incordati tot timpul.

Sani fermi: Presiune
Aplicarea presiunii este cel mai simplu exercitiu pentru bustul tau. Stai dreapta cu fata la perete si sprijina-te de el cu mainile. Apasa pe perete cat de tare poti, de parca ai vrea sa il misti. Impinge timp de 10 secunde, apoi relaxeaza-te scutura mainile. Fa un set de 10 repetitii.

Sani mai ridicati: Atigerea coatelor
Stai dreapta, flexeaza-ti coatele si pune-ti mainile pe sold. Incearca sa iti atingi coatele la spate. Nu o face brusc, ci incet, incet, intinzandu-ti muschii timp de 10-15 secunde. Repeta de 8 ori.

Incheie exercitiile pentru sani cu un set de exercitii pentru postura
Cea mai buna metoda de a finaliza exercitiile pentru bust, este sa faci un exercitiu care sa iti imbunatateasca postura. Ia o carte groasa, grea, pune-o pe cap si mergi asa prin casa timp de cateva minute incercand sa ii tii echilibrul. Astfel iti vei relaxa muschii. Daca nu poti sa mergi asa, incearca macar sa stai dreapta, pe loc cu cartea pe cap. Poti sa tre sprijini de un scaun, dar nu te rezema de perete.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)