Preparate la cuptor, chiftelutele sunt mai usor de diegerat, au mai putine calorii si sunt mai gustoase, mai ales cele de vita.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
700 g carne tocata de vita
2 oua
1 lingura smantana
2 felii de paine
1 ceapa
3 catei de usturoi
sos Worcester
sare
Mod de preparare
1. Da prin masina de tocat ceapa, apoi painea inmuiata in apa. Pune carnea tocata intr-un vas si amestec-o cu painea, ceapa, usturoiul pisat fin, smantana si ouale batute. Drege de sare, scrie ecuisine.ro.
2. Incalzeste cuptorul la foc mare cat timp modelezi chiftelele. Pune intr-o tava de copt o folie de hartie si aranjeaza chiftelele. Da la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.
3. Dupa 15 minute, intoarce aceste chiftele pe partea cealalta, ca sa se rumeneasca. Serveste chiftelutele calde cu sos Worcester si garnitura de cartofi fierti sau orez.
SUGESTIE : In loc de paine poti sa inlocuiesti cu un cartof dat pe razatoarea mica.
Comentarii (0)