News Flash:

Alimentele care TAIE pofta de mancare

6 Februarie 2017
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
la masa
Daca unele alimente, precum dulciurie, sunt raspunzatoare de cresterea apetitului, altele actioneaza exact invers si-ti ofera o senzatie de satietate pentru mai mult timp. Iata care sunt acestea!

Fasolea, bogata in fibre

Boabele de fasole au in continutul lor un hormon digestiv care blocheaza senzatia de foame. In plus, sunt bogate in fibre si proteine, deci nu vei simti nevoia sa mananci foarte des.

Salata cea saraca in calorii

O salata sanatoasa este formata in mare parte din legume proaspete si din carne slaba, ceea ce o transforma in alegerea alimentara ideala a celor care vor sa slabeasca. In locul sosului caloric poti folosi otet si astfel nu te vei indeparta de la regimul impus. Totodata, legumele sunt pline de fibre care vor contribui la o buna digestie.

Ceaiul verde arde grasimile

Pe langa faptul ca este un puternic antioxidant, ceaiul verde contribuie la accelerarea metabolismului si scade apetitul. De aceea, este indicat sa bei cate 2-3 cesti cu ceai in fiecare zi.

Perele, mai indicate decat merele

Chiar daca este recomandat sa mananci cate un mar pe zi, ar fi mai bine sa te orientezi catre pere. Contin mai multe fibre decat merele si te ajuta sa scazi mai repede in greutate, fiind o alternativa ideala pentru o gustare.

Alunele, indicate in cantitati moderate

Sunt combinatia perfecta de fibre si grasimi sanatoase. Un studiu a aratat faptul ca cei care consuma alune in mod regulat slabesc mai repede decat cei care se abtin de la consumul lor. Ai grija insa sa nu exagerezi. O mana este cantitatea care nu-ti va pune in pericol silueta. (sursa: clickpentrufemei.ro)

alimente dulciurie cresterea apetitului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006538 (s)