News Flash:

Cum le place barbatilor sa fie zona intima a femeii. Iata cum sa te epilezi in zona pubiana

6 Februarie 2017
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
epilarea inghinala
Femeile opteaza pentru o varietate de stiluri de epilare, de la cel clasic inghinal, ce urmeaza linia chilotului, la cel brazilian care nu mai lasa niciun fir de par. Dar ce parere au barbatii despre aspectul pubian al femeilor?

 

Epilatul in zona pubiana a incetat, de ani buni, sa mai fie doar un obicei practicat de femeile care lucreaza in industria porno, devenind o practica tot mai raspandita si vara, si iarna, in randul tuturor reprezentantelor ale sexului frumos.

 

In urma cu multi ani, femeile “de casa” considerau ca epilarea este specifica femeilor “usoare”. Cu timpul insa, atat din motive estetice, cat si cu gandul la placerea barbatilor, tot mai multe femei au ales sa se epileze in zona pubiana. In ultimii ani, epilarea braziliana, adica totala, a luat locul epilatului clasic ce urmeaza linia chilotului.

 

Mai mult de atat, triunghiul de par lasat pe pubis nu mai este singurul look cerut cosmeticienelor, multe cliente cerand tot felul de modele de tunsori pentru parul pubian, de la stele la iepurasul Playboy.

 

In toata aceasta evolutie a stilului pubian, parerea barbatilor a contat mult prea putin. Un sondaj efectuat recent la Hollywood, la care au participat peste o mie de barbati, prezinta, insa, preferintele barbatilor in materie de par pubian la femei. Compania Nads care comercializeaza produse de epilat a comandat studiului ale caror rezultate au fost, cel putin, surprinzatoare.

 

Potrivit studiului, cel mai comun stil pubian este cel triunghiular, sau fasie, care lasa un pic de par pe pubisul femeii. Din urma vine insa stilul brazilian de epilare, la o distanta foarte mica, care presupune indepartarea totala a parului, de la pubis la labii si intre fese.

 

Ce prefera barbatii? Ei bine, sondajul arata ca 43% din barbati prefera un aspect mai natural al pubisului feminin. Natural nu inseamna insa neepilat, ci doar epilat pe linia chilotului si, eventual, tunse firele de par pentru ca lungimea lor sa nu deranjeze in momentele intime.

 

Doar 17% din barbati s-au declarat incantati de stilul brazilian de epilare, in timp ce 15% au spus ca le face placere sa vada modele inedite din parul pubian.

 

Oricum ar fi, concluzia sondajului este ca barbatilor le place ca femeia sa aiba “putin” par in zona intima.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004590 (s)