News Flash:

Un barbat a sarit pe geam dupa o cearta cu sotia, in Calea Sagului din Timisoara

10 Mai 2022
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ambulanta

Gest extrem al unui barbat de 52 de ani, luni seara, la Timisoara. El a sarit pe geam dupa ce s-a certat cu sotia, pe fondul consumului de alcool.
 
 
Incidentul s-a petrecut luni seara, in jurul orei 20, pe strada Dumitru Kiriac din Calea Sagului din Timisoara. Barbatul de 52 de ani a ajuns acasa si s-a certat cu sotia, fiind baut. Femeia i-ar fi spus sa mearga sa se culce, dar el s-a aruncat pe geam, de la etajul intai.

Un vecin a dat alarma dupa ce a auzit bufnitura si l-a vazut pe barbatul de 52 de ani cazut la pamant. Un echipaj de ambulanta s-a deplasat la fata locului si l-a transportat la spital cu piciorul rupt.


Politistii de la Sectia 3 s-au deplasat la fata locului si au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

„Azi, 9 mai, la ora 20:00, politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, o persoana de sex barbatesc, s-ar fi aruncat de la etajul 1 al unui bloc situat pe strada Dumitru Kiriac din Timisoara.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un barbat in varsta de 52 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 1 al blocului, acesta fiind gasit constient si transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea clarificarii tuturor cauzelor si conditiilor producerii incidentului”, transmit cei de la IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006788 (s)