News Flash:

Incident șocant în Timișoara

Un bărbat și-a găsit bunicii decedați în locuința lor situată în Piața Țepeș Vodă

28 Iunie 2023
223 Vizualizari | 0 Comentarii

Marți seara, în data de 27 iunie, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Secția 1 Timișoara au fost alertați cu privire la un incident într-un imobil situat în Piața Țepeș Vodă din municipiu. Un bărbat a descoperit că bunicii săi, în vârstă de 75 și respectiv 78 de ani, erau decedați, iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit, conform informațiilor furnizate de IPJ Timiș.

Polițiștii desfășoară acum cercetări pentru a găsi persoana în cauză și pentru a stabili toate detaliile tragicei situații.

Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiunea de omor calificat, iar investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Cei doi bătrâni erau în timpul unei convorbiri telefonice cu un nepot din Germania când au auzit că cineva a pătruns în locuință, după care legătura telefonică s-a întrerupt. Nepotul a reușit să alerteze un văr, care a mers la locuință și l-a surprins pe presupusul criminal în timp ce încerca să-l înjunghie.

Cu toate acestea, suspectul a reușit să dispară în întunericul nopții.

Zona a fost învăluită de polițiști, care îl caută în continuare pe criminal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012532 (s)