News Flash:

Poșta Română atenționează!

Sumele de pe cardurile de energie pot fi folosite doar până la data de 27 decembrie

1 Noiembrie 2023
203 Vizualizari | 0 Comentarii


Poșta Română avertizează beneficiarii cardurilor de energie că sumele primite ca ajutor pot fi utilizate până cel târziu în data de 27 decembrie.

Aceste carduri de energie permit achitarea facturilor pentru consumul de energie termică și electrică. Cu toate acestea, Poșta Română informează că aceste carduri vor expira pe 27 decembrie 2023.

Este important de menționat că cardurile emise pentru ambele tranșe din 2023 trebuie folosite până la data de expirare specificată, iar sprijinul financiar nu poate fi utilizat după această dată.

Un singur card poate fi folosit pentru mai multe plăți către diferiți furnizori, până când suma disponibilă se epuizează. Procesul de plată se realizează prin intermediul unui mandat poștal, și este important de notat că nu se pot efectua mai mult de 8 plăți la un singur loc de consum pe durata programului de sprijin.

„Din acest motiv, vă încurajăm să le utilizați până la această dată (27 decembrie 2023, n.r.). Verificați soldul rămas pe card și asigurați-vă că îl utilizați integral înainte de data de expirare”, au transmis reprezentanții companiei naționale.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005545 (s)