News Flash:

Dominic Fritz s-a întâlnit cu Péter Tamás, consulul onorific al Ungariei

Turul ciclist Bartók și Zilele Culturii Maghiare vor susținute de către Primăria Timișoara

14 Februarie 2024
103 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara sprijină proiectele importante ale comunității maghiare, cum ar fi Turul Ciclist Bartok și Zilele Culturii Maghiare.

Primarul Dominic Fritz s-a întâlnit cu Péter Tamás, consulul onorific al Ungariei la Timișoara, pentru a discuta despre aceste evenimente. Aceste întâlniri au avut loc la sediul primăriei, unde cei doi au abordat organizarea și pregătirile pentru cele două evenimente majore planificate pentru acest an, care sunt organizate de comunitatea maghiară din oraș.

„Au fost prezentate două evenimente mari, foarte îndrăgite de publicul larg: Turul ciclist Bartók și Zilele Culturii Maghiare. Primăria Timișoara îți dorește să se implice și să sprijine astfel de proiecte culturale și sportive, care reflectă bogăția și diversitatea culturală a Banatului. Primăria Timișoara își exprimă întreaga deschidere de a veni în sprijinul minorităților etnice, pentru promovarea obiceiurilor și tradițiilor specifice. Comunitatea maghiară este una dintre cele mai active, iar evenimentele organizate în oraș aduc împreună mii de participanți”, a transmis Primăria Timișoara.

Reprezentanții instituției au subliniat că această întâlnire a reprezentat un pas semnificativ în stabilirea unor parteneriate solide.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010225 (s)