News Flash:

5 sfaturi pentru o petrecere reușită împreună cu prietenii

5 Februarie 2024
271 Vizualizari | 0 Comentarii
petrecere

Poate că se apropie ziua ta sau pur și simplu s-a întâmplat ceva extraordinar în viața ta și vrei să sărbătorești, și în ce mod mai plăcut și mai frumos o poți face decât în compania celor mai buni prieteni? Organizează o petrecere pentru ei și fă în așa fel încât toată lumea să și-o amintească cu plăcere. Este doar în aparență complicat, pentru că, în realitate, o petrecere cu prietenii se poate transforma într-un eveniment memorabil dacă stabilești din timp câteva detalii și ții cont de gusturile și obiceiurile lor, indiferent de locul în care se desfășoară - acasă sau într-un local public.

Iată 5 sfaturi pentru o petrecere reușită împreună cu prietenii:

Ține cont de obiceiurile pe care le au

Este important ca atunci când îți faci lista de cumpărături pentru petrecere să analizezi atent lista de invitați. Poate că între prietenii tăi sunt vegetarieni, fumători sau persoane cu diferite intoleranțe ori care nu consumă alcool și este important ca și aceștia să se simtă în elementul lor. Stabilește meniul ținând cont de obiceiurile fiecăruia și asigură-te că toată lumea are ce să mănânce și să bea. Pentru cei care fumează poți să cumperi aparate de vapat de unică folosință, pe care să le poată folosi la interior. Se vor simți și ei confortabil, pentru că nu vor fi nevoiți să meargă pe balcon sau afară ca să fumeze. În cazul în care numărul fumătorilor este mai mare, îi poți integra în peisaj și pe ceilalți dacă iei niște aparate cu 0 nicotină. Găsești astfel de produse cu mai multe arome, pentru toate gusturile, astfel că toată lumea se va simți bine. 

Asigură-te că ai mâncare și băutură în cantități suficiente

O petrecere, oricât ar fi ea de reușită, se „sparge” imediat dacă se termină mâncarea sau băutura. Cu siguranță că ai trecut cel puțin o dată printr-o astfel de experiență. Prin urmare, trebuie să te asiguri că la petrecerea ta ai cantități suficiente din fiecare produs. Vezi care este numărul de invitați și gândește-te cam cât ar putea să consume fiecare într-un anumit număr de ore. Stabilește cantitățile suficiente și mai pune ceva în plus, de rezervă.

Pregătește spațiul

Indiferent de locul în care are loc petrecerea, trebuie să te asiguri, în primul rând, că este curat, că la baie ai săpun, prosoape și hârtie igienică în cantități suficiente. Sunt lucruri elementare, de foarte mare importanță, de care depinde în mare măsură confortul invitaților. În cazul în care petrecerea are loc la tine acasă, asigură-te că ai suficiente scaune sau canapele pe care să se așeze și mută mobilierul în așa fel încât să amenajezi și un spațiu de dans.

Muzică pentru toate gusturile

Atunci când stabilești playlistul pentru petrecere, include și melodiile preferate ale prietenilor. Da, este petrecerea ta, însă trebuie să ții cont și de gusturile lor dacă vrei să se simtă bine.

Jocuri distractive

Pentru ca o petrecere să devină și mai interesantă, și mai distractivă, poți să pregătești niște jocuri. Pe Relaxed Hostess vei descoperi mai multe idei de jocuri simple, dar foarte amuzante, potrivite pentru o petrecere cu prietenii. Dar poți apela și la variantele clasice cum sunt „Adevăr sau provocare”, „Ghicește melodia”, „Twister” sau „Activity”.

Foto: Unsplash


jocuri distractive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005518 (s)