News Flash:

Trenul Arad-Timisoara, cuprins de flacari in mers. Pasagerii au fost evacuati

23 August 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
cfr

Incendiu, luni dimineata, la limita dintre Timis si Arad. Pompierii aradeni au fost solicitati sa intervina dupa ce trenul de calatori care circula pe relatia Arad-Timisoara a fost cuprins de flacari. Incendiul a izbucnit in zona din fata a locomotivei. UPDATE. Circulatia a fost reluata
Incendiul a fost anuntat in dispeceratul ISU Arad cu putin inainte de ora 6. Salvatorii au fost chemati sa intervina dupa ce locomotiva trenului INTERREGIO 2602 Arad-Timisoara a fost cuprinsa de flacari. Pe langa pompierii aradeni, la interventie au participat si voluntarii de la SVSU Vinga si Sagu.

„La sosirea echipajelor de interventie incendiul se manifesta la partea partea din fata a locomotivei, violent cu flacara deschisa. A fost solicitata echipaj de la CFR pentru scoaterea locomotivei de sub tensiune. Locomotiva a fost decupata de la vagoane, calatorii fiind coborati din tren. Pana la sosirea echipei specializate de la CFR s-a actionat doar pentru protectie”, transmit cei de la ISU Arad.

Flacarile au fost lichidate in jurul orei 9. Calatorii si cele doua vagoane atasate locomotivei au fost transportati in gara din Sagu de Arad. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, numai cu pagube materiale.

Traficul feroviar a fost reluat dupa aproximativ 4 ore.

„Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire”, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009259 (s)