News Flash:

Trei cai au fost lasati in libertate intr-un parc din Timisoara. Proprietarul animalelor a fost AMENDAT

28 August 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
cai

Politistii locali au sanctionat un timisorean dupa ce acesta si-a lasat caii in libertate intr-un parc din oras. In acest an s-au inregistrat 24 de amenzi pentru cazuri similare.
Potrivit politistilor locali din Timisoara, zilele acestea a existat o sesizare conform careia intr-un parc se aflau in libertate trei cai.

”La scurt timp proprietarul, un cetatean care locuieste pe str. Batania, a fost identificat si sanctionat conform Legii 61/1991 republicata pentru lasarea in libertate a anumalelor care pot reprezenta pericol pentru cetateni si pentru traficul rutier, sanctiunile pentru astfel de situatii ajungand pana la 500 lei. Astfel de cazuri au mai fost intalnite pe strazile orasului, in acest an fiind aplicate un numar de 24 sanctiuni contraventionale, cele mai multe conform Legii 61/1991 republicata pentru lasarea in libertate a animalelor in special cabaline”, arata politistii locali din Timisoara.

Politia Locala atrage atentia posesorilor de animale de ferma sa respecte legislatia atat in ceea ce priveste lasarea in libertate a acestora, deoarece prin prezenta pe strazi pot determina producerea de accidente rutiere, cat si in ceea ce priveste cresterea in conditiile si in zonele impuse de actele normative in vigoare, in caz contrar fiind sanctionati drastic.
 

Mediafax.ro


politistii locali timisorean caii parc timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)