News Flash:

Plantele care te relaxeaza si iti curata aerul din casa

27 August 2018
886 Vizualizari | 0 Comentarii
download 4

Pentru eliminarea substantelor chimice incercati aloe vera

Aloe vera este, probabil, una dintre cele mai iubite plante pentru de casa, pentru ca are multe beneficii si este usor de ingrijit. Aloe vera este o planta puternica ce poate purifica aerul din jurul vostru. Nu se poate compara cu un filtru de aer, dar poate ajuta la detoxificarea aerului de substante chimice nocive.  

Pentru relaxare si liniste incercati lavanda

Aceasta planta miroase incantator si este sursa unuia dintre cele mai populare din lume pentru uleiuri esentiale care se pot obtine din ea. Desi nu este considerata a fi o planta traditionala, lavanda ofera o multime de beneficii care o fac extrem de iubita. Mirosul este eficient pentru scaderea anxietatii si pentru oferirea unei atmosfere calme. De asemenea, sunt cunoscute proprietatile sale antiseptice si antiinflamatoare.   

Pentru echilibru intre viata profesionala si viata personala incercati crinul pacii 

Aceasta planta superba imbunatateste fluxul de energie in casa, deoarece neutralizeaza substantele chimice daunatoare din interior. De asemenea, se crede ca ii ajuta pe oameni sa „infloreasca” mental, fizic si spiritual. Crini de pace simbolizeaza pacea, linistea, prosperitatea, purificarea si singuratatea.    

Pentru a va aminti sa supravietuiti si sa va descurcati in vremuri grele incercati planta sarpe
Este cunoscuta pentru ca ofera o energie puternica in casa si este extrem de durabila si usor de intretinut. Aceasta planta este unica pentru ca are capacitatea de a converti dioxidul de carbon in oxigen noaptea.   

Pentru a va aminti sa traiti in prezent incercati un eucalipt

Aceasta planta populara este cunoscuta nu numai pentru aroma sa distincta, placuta, ci si pentru capacitatea sa de a ajuta la tratarea astmului, a racelii si a congestiei. 
Adevarul.ro


lavanda crinul eucalipt aloe vera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)