News Flash:

Tramvaiele au revenit in circulatie dupa ce au fost deviate din zona Sinaia din cauza unor probleme la pantografe

27 August 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
linii de tramvai

Societatea de transport anunta probleme la pantografele tramvaielor care tranziteaza zona Pietei Mocioni. Este afectata circulatia tramvaielor de pe liniile 1, 2, 4, 7 si 8, care au fost deviate. 
Reprezentantii STPT au fost nevoiti sa devieze circulatia mai multor mijloace de transport pe sine din cauza problemelor aparute la pantografelor garniturilor care traverseaza zona Sinaia.

„Tramvaiele de pe linia 4 vor fi redirectionate catre Piata Balcescu – Ciarda Rosie, cele de pe linia 1 vor fi redirectionate catre Piata Balcescu – Fabrica de Bere – Piata Traian – Gara de Est, cele de pe linia 2 vor fi redirectionate tot prin Piata Balcescu – Fabrica de Bere – Piata Traian si apoi pe traseul normal. Tramvaiele de pe linia 8 vor fi redirectionate catre Piata 700 – Piata Traian si apoi spre AEM, tramvaiele de pe linia 7 vor circula pe bulevardul Dambovita spre Piata Balcescu – Piata Maria – Piata 700, iar tramvaiele de pe linia 9 vor intoarce in bucla din bulevardul Dambovita”, au transmis oficialii STPT, vineri, la ora 12.20.

Tramvaiele au revenit pe trasee
Reprezentantii STPT au revenit cu precizari si spun ca „problemele tehnice din Piata Mocioni au fost remediate”. Acest lucru inseamna ca circulatia tramvaielor stabilita conform graficelor de circulatie va reveni la normal, astfel ca garniturile vor reveni pe sine.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)