News Flash:

Tragedie pe raul Siret. Un pod s-a prabusit, iar zeci de masini au cazut sub daramaturi, in apa

9 Iunie 2022
772 Vizualizari | 1 Comentarii
pod prabusit lutca siret

Un pod rutier peste raul Siret s-a prabusit in judetul Neamt, intre localitatile Sagna si Lutca. In momentul prabusiri, un camion si o autoutilitara erau pe pod. Un barbat a fost ranit, insa starea sa este stabila. Podul a fost de curand reabilitat.


Prefectul judetului Neamt a declarat la Digi24 ca podul peste raul Siret s-a prabusit: ”Din primele evaluari, doua autovehicule, un camion si o autoutilitara frigorifica, au suferit in urma accidentului. Verificam daca mai sunt si alte autovehicule implicate. Am fost instiintati de ISU Neamt, acum aproximativ jumatate de ora in urma. Podul a fost proaspat reabilitat. Nu stiu daca a fost finalizata lucrarea. O sa cerem detalii si va comunicam. Consiliul Judetean cred ca este autoritatea contractoare”.

Purtatorul de cuvant al ISU Neamt a anuntat la Antena 3 ca soferul autocamionului a fost ranit si transportat la Spitalul Municipal din Roman: ”Am fost instiintati ca o parte a podului s-a prabusit. Pe pod se aflau un autocamion si o autoutilitara. Conducatorul autocamionului a fost ranit si extras de catre ceilalti participanti la trafic. El a fost dus la Spitalul Municipal Roman. Este in stare stabila. Se vor face investigatii medicale acolo”, informeaza >biziday.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasile  | #52566
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005841 (s)