News Flash:

Ikea retrage de pe piata unul dintre cele mai vandute produse. „Exista pericolul sa explodeze” Ce se intampla cu cei care l-au cumparat deja

9 Iunie 2022
717 Vizualizari | 0 Comentarii
ikea

„IKEA retrage de pe piata espressorul pentru plita METALLISK de 0,4l cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204, intrucat exista riscul de pocnire violenta a produsului in timpul utilizarii”, spune compania.

„Intrucat siguranta este o prioritate principala la IKEA, retragem de pe piata espressorul METALLISK cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204 (aass), din cauza unui risc crescut de pocnire violenta a produsului in timpul utilizarii. Riscul a crescut dupa schimbarea materialului si a constructiei supapei de siguranta; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevazute cu supapa de siguranta din otel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unitatilor nu sunt incluse in campania de retragere de piata.

Espressorul METALLISK cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204 (aass), poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clientii vor primi inapoi suma integrala platita pe produs. Nu este necesara o dovada a achizitiei (bon fiscal)”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006738 (s)