News Flash:

Tragedie la Timisoara. O tanara gravida, infectata cu COVID, a murit

31 Martie 2021
629 Vizualizari | 0 Comentarii

S-a stins o tanara gravida in luna a V-a, la Timisoara. Femeia era infectata cu COVID-19 si fusese internata la Maternitatea Bega in urma cu mai bine de o saptamana.

Imediat ce a inceput sa se simta rau, tanara nu a stat pe ganduri si a mers la Maternitatea Bega, spital suport COVID pentru femeile insarcinate si proaspetele mame. A fost internata direct la Terapie Intensiva intrucat starea ei s-a deteriorat cu repeziciune.

Medicii spun ca tanara a facut o forma a bolii de o agresivitate cum nu au mai vazut.

„Am avut o gravida 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcina de 18 saptamani, cu o forma grava, foarte grava, asa a venit. Din pacate, cu toate eforturile depuse si cu toate tratamentele, in cursul zilei de ieri a fost intubata si in cursul dupa amiezii a facut stop cardirespirator neresuscitabil.

A stat internata la noi mai mult de o saptamana, a stat numai in Terapie, numai cu oxigen, numai cu masca, a avut o afectare incredibila a plamanilor, 70 % afectare pulmonara pe tomograf. Nu a venit prea tarziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaintalnita pana acum.”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, seful Maternitatii Bega din Timisoara.

La inceputul saptamanii, la Maternitatea Bega erau internate 14 gravide infectate cu COVID 19, dintre care 3 in stare grava, internate la Terapie Intensiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004688 (s)