News Flash:

Lugojeni care furau catalizatoare prinși în flagrant

30 Martie 2021
694 Vizualizari | 0 Comentarii

Hoți prinși în flagrant, la Lugoj. Doi tineri de 22 și 28 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au fost prinși în timp ce furau un catalizator de pe un autoturism parcat. În timpul anchetei, polițiștii au descoperit că cei doi au dat mai multe astfel de lovituri.

Cei doi au fost prinși de polițiștii lugojeni luni, în jurul prânzului. Oamenii legii i-au prins în flagrant, în timp ce încercau să fure un catalizator parcat pe strada Salcâmului din Lugoj.

I-au dus la sediu pentru verificări, iar în timpul acestora au stabilit că cei doi au dat alte șase spargeri, în perioada 23-29 martie, și au furat mai multe catalizatoare de pe autoturisme din Lugoj.

„În autoturismul cu care se deplasau au fost găsite mai multe ustensile folosite pentru comiterea infracțiunilor de furt, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea prejudiciului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007350 (s)