News Flash:

Primarul Fritz, după protestul din fața casei: Nu mă vor intimida. Nu, Timișoara nu-i a lor

30 Martie 2021
639 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Reacția primarului Dominic Fritz vine la câteva ore de când timișorenii nemulțumiți de restricțiile impuse de guvern i-au cerut demisia chiar din fața casei în care locuiește. Edilul-șef vorbește despre extremiști, grupuri de interese, un discurs xenofob și anti-timișorean: „Nu, Timișoara nu-i a lor”.

„Am respectat și voi respecta întotdeauna dreptul oricui de a protesta. Mai ales la Timișoara, orașul libertății. Dar nu există libertate fără responsabilitate. Supărarea pe măsurile luate la nivel național pentru combaterea pandemiei nu este o justificare pentru încălcarea regulilor și terorizarea unui întreg oraș în miez de noapte. Este evident pentru toată lumea că prin acțiunea de noaptea trecută, desfășurată concomitent în mai multe orașe din țară, s-a încercat provocarea și intimidarea cetățenilor, după un an de sacrificii”, a transmis, pe Facebook, primarul Timișoarei.

Edilul crede că după alegerile din toamna anului trecut a deranjat „multe grupuri de interese” și că transparența din primărie „îi sperie pe mulți”. Dar dă asigurări că nu se lasă intimidat de protestatari, despre care crede că sunt împinși de la spate de extremiști.

„Știu că încrederea pe care am primit-o de la timișoreni a deranjat multe grupuri de interese, iar transparența la care lucrăm în Primăria Timișoara îi sperie pe mulți. Rezultatul: aceiași oameni care recent clamau că nu locuiesc în Timișoara s-au adunat noaptea trecută în fața casei mele pentru a mă înjura. Nu mă vor intimida. Aceste persoane nu își doresc un dialog. Sunt împinse de la spate de niște extremiști care declară public că doresc libertate pentru toți, dar în același timp promovează un discurs violent, xenofob și anti-european – adică profund anti-timișorean.

Nu, Timișoara nu-i a lor”, a completat Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009408 (s)