News Flash:

Tragedia de pe A2: Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 4

6 Noiembrie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
carambol a21
Bilantul persoanelor decedate in accidentul rutier produs pe autostrada A2 a ajuns la 4, a anuntat sambata seara comisar-sef de politie George Grigore, director adjunct la Directia Rutiera din cadrul Politiei Romane.
"Ca urmare a acestui accident (...), patru persoane (...) au decedat, cea de-a patra (...), acum cateva momente, la spital", a precizat comisar-sef George Grigore.
El a reamintit ca in accidentul de pe A2 au fost aproximativ 60 de victime, dintre care doar circa 40 au fost duse la unitatile spitalicesti pentru acordarea ingrijirilor medicale.
Potrivit acestuia, din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca principalele cauze de producere a acestui eveniment rutier sunt viteza neadaptata conditiilor meteo rutiere, respectiv ceata, cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri, si nepastrarea distantei in mers fata de autovehiculul din fata.
Totodata, George Grigore a spus ca, in Romania, nu a mai avut loc pana acum un astfel de accident rutier.
"Nu s-a produs niciun astfel de eveniment la nivelul tarii", a mai precizat George Grigore.
Sambata, un accident rutier in care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe A2, circulatia fiind intrerupta la km 67 al autostrazii, pe sensul de mers Bucuresti — Constanta, in zona Lehliu-Gara, si deviata de la km 64 al autostrazii pe DN 3A Lehliu-Gara — Drajna.
Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului in care au murit patru persoane, iar 41 de raniti au fost transportati la spitale.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2473 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007418 (s)