News Flash:

Masina spulberata de tren, la Bocsa

4 Noiembrie 2016
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
lovita de tren2
Doua persoane au ajuns, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, cu multiple fracturi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de locomotiva unui tren, in orasul Bocsa. 
'La trecerea de nivel cu calea ferata fara bariere, de pe strada Ramnei din Bocsa, locomotiva unui tren care circula pe relatia Resita - Timisoara Nord, a surprinsm, in gabaritul liniei, un autoturism in care se aflau patru persoane. In urma impactului, doua victime, pasagere in autoturism, au fost transportate la Spitalul de Urgenta din municipiul Resita', a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Resita, Violeta Florea, ambii pacienti se afla internati, la aceasta ora, pe Sectia Chirurgie - ATI. 
'Cei doi pacienti, in varsta de 40 si, respectiv, 47 de ani, sunt internati pe Sectia Chirurgie - ATI. Unul are mai multe coaste rupte, iar celalalt, ambele clavicule si, de asemenea, o coasta fracturate', a precizat, pentru AGERPRES, Violeta Florea. 
Din primele cercetari s-a stabilit faptul ca un barbat, conducatorul auto, in varsta de 48 ani, nu a respectat semnificatia indicatorului 'Stop' si crucea 'Sfantului Andrei'. In urma accidentului, autoturismul a fost avariat in proportie de 75%. 
Atat conducatorul auto, cat si mecanicul de tren, au fost testati cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004560 (s)