News Flash:

Soferii implicati in carambolul de pe Autostrada Soarelui, audiati

6 Noiembrie 2016
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
carambol a2
Aproximativ 20 de conducatori auto implicati in carambolul de pe Autostrada Soarelui sunt audiati, la momentul transmiterii stirii, la Biroul Politiei A2, iar inspectia tehnica a masinilor implicate in accidentul in lant va fi facuta luni, potrivit Politiei Rutiere.
"La acest moment, la sediul Biroului de Politie A2 sunt in desfasurare audieri, aproximativ 20 de conducatori auto care nu au fost internati, care nu au suferit vatamari sunt in acest moment audiati pentru incercarea stabilirii cauzelor producerii acestui eveniment. Binenteles ca audierile nu sunt suficiente, se vor face inspectii tehnice la autovehicule, se vor face probabil expertize, in functie de ce dispune procurorul care coordoneaza activitatea. Oamenii isi vor putea ridica masinile pentru a le repara probabil dupa inspectia tehnica, care a fost organizata pentru ziua de luni", a declarat George Grigore, director adjunct al Directiei Rutiere.
Principalele cauze ale accidentului in lant in urma caruia au decedat patru persoane sunt viteza neadaptata conditiilor meteo si nepastrarea distantei corespunzatoare.
"Principalele cauze de producere a acestui eveniment nedorit sunt viteza neadaptata conditiilor meteo rutiere, respectiv ceata cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri si nepastrarea distantei in mers fata de autovehiculul din fata", a mai declarat George Grigore, director adjunct al Directiei Rutiere.
Bilantul mortilor in carambolul de sambata dimineata de pe Autostrada Soarelui a ajuns la patru, dupa ce sambata seara o femeie, aflata in stare foarte grava, a decedat la Spitalul Floreasca din Capitala. La unitatea sanitara mai sunt internati alti cinci raniti, dintre care unul in stare grava.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)