News Flash:

Igor Dodon avertizeaza ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu daca va castiga

4 Noiembrie 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat 1
Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor (PSRM), clasat pe locul intai in primul tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, a avertizat ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu daca va castiga alegerile, relateaza Independent.md.
"Noi din startul acestor dezbateri am inteles ca doamna Maia Sandu este o unionista. Ea nu a vrut sa recunoasca, ca acum nu ii este convenabil, dar cu cateva luni in urma, pe data de 2 februarie, in acest studio, a spus ca va vota pentru unirea cu Romania. Si Maia Sandu este sustinuta de unionisti, cei care vor sa distruga Republica Moldova, cum ar fi Basescu, cum ar fi Ghimpu, cum ar fi altii.
Eu consider ca acest lucru este inadmisibil. Eu consider ca Republica Moldova trebuie sa ramana ca stat independent si suveran. Si asa va fi.
In ceea ce tine de Basescu, eu stiu, si am acumulat toate documentele necesare: atunci cand au fost depuse actele si cand s-a luat decizia, s-a incalcat procedura. De aceea domnule Basescu, profitati acum, cateva zile. Dupa data de 14, veti pierde aceasta cetatenie pe care nu o meritati", a spus Dodon, intrebat de moderatotul dezbaterii daca are nevoie de votul lui Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)