News Flash:

Trafic inchis pe doua bulevarde din centrul Timisoarei, mai multe zile la rand din cauza asfaltarilor facute de SDM

17 August 2021
755 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inchis

Atentie, soferi! Se lucreaza zilele urmatoare in zona centrala, iar traficul va fi inchis complet atat pe bd. Mihai Eminescu, cat si pe bd. C.D. Loga. Pe Eminescu lucrarile sunt programate sa fie finalizate intr-o zi, dar pe Loga se va lucra timp de trei zile.
Comisia de circulatie a Primariei Timisoara a decis inchiderea traficului rutier pe cele doua bulevarde din zona centrala, in 17 august, dar si in perioada 19-21 august, precum si in 23 august.

„S-a decis inchiderea traficului rutier pe bd. Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins intre strazile Michelangelo si bd. Revolutiei din 1989, in data de 17.08.2021, intre orele 7 – 20, in vederea executarii lucrarilor de asternere a stratului de uzura.

De asemenea, a fost aprobata inchiderea traficului rutier pe bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins intre strada Michelangelo si bd. Revolutiei din 1989, in perioada 19.08.2021 (incepand cu ora 7) – 21.08.2021 (pana la ora 20), respectiv in data de 23.08.2021, intre orele 7-23, in vederea executarii lucrarilor de ridicare la cota a capacelor de camin si a gurilor de scurgere, precum si asternerea stratului de uzura”, transmite Biroul Mobilitate si Transport din cadrul Primariei Timisoara.

Lucrarile desfasurate de Societatea de Drumuri Municipale dau peste cap si circulatia mijloacelor de transport in comun. Se impun devieri in zilele de 17, 18 si 18 august:

  • Linia 40, de la Punctele Cardinale (Piata I.C. Bratianu) – autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bd. Revolutiei din 1989 – dupa care vor vira pe strada Hector. Statia „Hector” va fi statie de capat de linie. Statia „Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.
  • Linia 16 – troleibuzele vor circula normal pe bd. I.C. Bratianu pana la sensul giratoriu de la intersectia cu strada Michelangelo, apoi vor intoarce in sens si vor opri in statia „I. C. Bratianu” de langa Parcul Civic, dupa trecerea de pietoni. Statia „I. C. Bratianu” va fi statie capat de linie. Statia „Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.
  • Linia 15 si Expres 7 – autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo pana la intersectia cu bd. I. C. Bratianu, apoi vor intoarce in sensul giratoriu si vor reveni pe strada Michelangelo. Statia capat de linie va fi la statia „Parcul Copiilor”, care este situata pe strada Michelangelo, intre bd. C. D. Loga si bd. Mihai Eminescu. Statia „Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)