News Flash:

Toni Iuruc, primele declarații despre despărțire. Soțul lui Halep confirmă divorțul: “Se vor ocupa avocații…”

8 Septembrie 2022
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
305965250 669963457827876 8583603282772750792 n

Toni Iuruc și Simona Halep trăiesc cea mai grea perioadă a vieții lor. Cei doi au ajuns la final de drum, după un an de când s-au căsătorit la starea civilă. Ieri s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar celebrul om de afaceri a confirmat că divorțează.

Toni nu se mai ascunde

Prosport a anunțat ieri că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Inițial, protagoniștii poveștii nu au făcut declarații despre cele întâmplate, dar mai apoi, omul de afaceri a precizat că nu vrea să comenteze nimic, ci doar a asigurat că divorțul nu va avea loc joi, așa cum se zvonea.

La scurt timp după prima intervenție, Toni a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu celebra sportivă, așa cum au căzut de acord împreună. Acesta a precizat că nu vrea să mai dea declarații și aceasta va fi singura intervenție în acest sens. Nu a vorbit, însă, despre motivul despărțirii, dar a lăsat de înțeles că divorțul nu va avea loc la notar, ci va fi nevoie de intervenția avocaților, care se vor ocupa de tot.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cei doi se iubeau de trei ani, iar de un an deveniseră soț și soție. Urma acum casatoria religioasă, iar petrecerea de după era programată să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Între timp, Simona s-a întors acasă, la familie, așa cum a fost surprinsă de anumite persoane. Aceasta și-a făcut bagajele și s-a refugiat alături de cei dragi, pentru a depăși această perioadă dificilă. A dispărut de ceva timp de rețelele de socializare, dar se pare că este bine și are nevoie de o perioadă de liniste.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006446 (s)