News Flash:

Fiica Adrianei Iliescu, pas important în viață! Cea mai în vârstă mamă din România este în culmea fericirii

7 Septembrie 2022
602 Vizualizari | 0 Comentarii
305885136 668797074611181 8713615772227133633 n 1

Adriana Iliescu este cea mai vârstnică mamă din România, care a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase la 67 de ani. A rămas în atenția publicului de atunci, precum și fiica ei, Eliza, care are rezultate impresionante la învățătură. De curând a făcut un pas important în viață, făcând-o foarte mândră pe mama ei.

Fiica Adrianei Iliescu, viitoare studentă

Adriana Iliescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Aceasta a devenit mamă la 67 de ani, lucru ce a șocat o țară întreagă. Fiica ei, Eliza, s-a născut cu bine, fără probleme, iar acum este o domnișoară în toată firea. Aceasta și-a făcut mereu mama mândră, iar Adriana s-a asigurat că nu îi lipsește nimic, deși nu stă prea bine cu banii.

Tânăra a absolvit liceul ca șefă de promoție și a obținut note mari la bac. Tânăra care curând împlinește 18 ani s-a descurcat excelent și a reușit să obțină o medie de peste 9.50. Modestă din fire, nu a vrut să se laude cu notele ei niciodată și nu a spus exact mediile de la liceu, dar a lăsat de înțeles că rezultatele au fost uimitoare. La bac, a luat 9,80 la Limba Română și alte două note de peste 9 la celelalte probe.

Fiica Adrianei se pregătește acum să devină studentă. Eliza Iliescu a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București și așteaptă cu nerăbdare să înceapă noua etapă din viața ei. Deși intenționa să meargă la două facultăți, așa cum le-a spus colegilor și profesorilor ei, a rămas la o singură opțiune, renunțând la filosofie, un alt domeniu care o pasionează.

Aceasta vrea să îi calce pe urme mamei sale, care a fost în tinerețe profesor de română. Își dorește să aibă note mari și la facultate și este nerăbdătoare să profeseze, pentru că o încântă ideea că va deveni cadru didactic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005414 (s)