News Flash:

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au facut pace pentru un eveniment important din viata copiilor lor, inceputul noului an scolar FOTO

8 Septembrie 2022
858 Vizualizari | 0 Comentarii
305651946 669261294564759 1356996569836202662 n

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au lasat certurile pentru un eveniment important din viata copiilor lor, inceputul noului an scolar. Iata-i cum s-au descurcat!

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au mers impreuna cu cei doi copii la scoala
Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au facut pace pentru moment. Cei doi au mers impreuna cu micutii lor la inceperea noului an scolar. Gabriel, baiatul cel mare, a trecut clasa intai, iar Nicolas este, anul acesta, in grupa mare, la gradinita. Cei doi parinti au fost alaturi de ei si au postat pe retelele de socializare cateva fotografii de la festivitatile noului an scolar, iar cantareata a transmis si un mesaj emotionant, pe retelele sociale. Vedeta le-a urat tuturor copiilor, din Romania, un an scolar bun si plin de succes.

„In fiecare toamna,copilul din mine,retraieste cu emotie inceperea unui nou an scolar.
Dragi copii,munciti cu placere pentru a avea mereu succes. Doar voi va puteti face viata mai usoara si mai frumoasa. Un an reusit pentru toti copiii si rabdare parintilor!”, a postat vedeta pe retelele sociale.


Claudia Patrascanu, acuzatii grave la adresa familiei Badalau
Nu de mult, Claudia Patrascanu a postat pe conturile personale de socializare cateva inregistrari in timp ce Gabi Badalau o injura pe mama vedetei. Aceasta sustinea ca micutii ei sunt invatati de familia Badalau sa ii vorbeasca urat si sa ii arate semne obscene:

„Doi copii care traiesc in teroare emotionala. Nu stiu ce se intampla cu legile in tara noastra,caci in alta tara,nimeni n ar fi permis asa ceva,dar sunt mereu cu speranta ca nu toata lumea e corupta si cumparata.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune si nu au dreptul la libera gandire si alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen,sa mi spuna “valea” ,li se transmite sa mi spuna ca sunt urata,sunt cea mai rea mama,sa nu mai vina la mine si sa ramana la ei.

Este peste orice limita si lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atat de buni. Bunica materna nu poate sa si auda nepotii,nici sa se joace cu ei si nici sa le spuna ca ii iubeste,desi m a ajutat in cresterea lor de la 0 luni…… daca se intampla astfel de lucruri,tatal o injura asa cum doar el a fost educat. Imi injura fratele,familia,copiii imi sunt facuti perversi si mincinosi de catre aceasta familie care nu se gandesc la sufletul copiilor.

Daca eu vreau sa vorbesc in intimitate cu copiii ,tocmai ptr a evita discutiile dintre noi,primesc injuraturi de fata cu copiii mei de la intreaga familie. Sunt 3 in care astept sa se ia o hotarare si ca instanta sa ia in considerare ce se intampla in cazul meu,cu doi copii minori care sunt alienati de intreaga familie si impotriviti.

Aveti mai jos,doar doua motive ptr care sunt ingrijorata pentru copiii mei,ptr educatia lor si ce traiesc emotional cand tatal isi iese din fire,ci nu numai. Dragi mamici,ptr cele care mi ati fost si mi sunteti alaturi: Nu uitati de existenta Domnului,fiti tari si nu uitati ca inima voastra bate in acelasi timp cu inima copiilor vostri!”, a scris la vremea respectiva, Claudia Patrascanu pe retelele sociale.

Galerie Foto

g_1_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005234 (s)