News Flash:

Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, este disperată! Nu are bani să se opereze și se chinuie tot mai mult!

7 Septembrie 2022
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorina

Sorina Guta trece prin cea mai grea perioada a vietii sale, fiind grav bolnava. Celebra manelista a disparut de ceva timp din viata publica si se pare ca lucrurile nu merg deloc bine pentru ea. Desi a mers in Turcia, unde se afla sub supravegherea celor mai buni medici, nu a putut sa isi faca operatia de care are mare nevoie pentru a supravietui.

Sorina Guta a ramas fara bani
Toata lumea stie povestea Sorinei Guta, care duce o lupta grea cu boala. Fosta sotie a lui Nicolae Guta are probleme grave la rinichi si chiar a fost la un pas de moarte, cand starea ei era una critica. Datorita celor care o iubesc si s-au bucurat de piesele ei, dar si colegilor de breasla care s-au mobilizat, a mai primit o sansa la viata.

Manelista a mers in Turcia dupa ce a starns suma de bani si a inceput tratamentele necesare inainte de operatie. Se pare, insa, ca s-au cheltuit sume mari, motiv pentru care nu mai detine banii necesari pentru interventia destul de costisitoare.

Sorina Guta a precizat ca mai are nevoie de 3.000 de euro, operatia ajungand in total la 13.000 de euro. Desi a terminat tratamentul de cateva zile, nu mai are nevoie de oxigen si se simte mai bine, operatia este vitala. Asteapta acum sa faca rost de bani si va reveni la clinica ce o va salva.

”Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. Am asteptat sa termin tratamentul pe care mi l-au dat pana acum si sa ma reintorc in Turcia inapoi. Am terminat tratamentul de 10 zile, dar nu m-am intors inapoi pana acum in Turcia, sa vedem cand ma duc, urmeaza sa sun eu (…) Ma simt mult mai bine, fata de cum am fost. Nu mai am nevoie de oxigen, ma simt bine.

Motivul pentru care n-am mai mers acum inapoi in Turcia e ca nu prea mai sunt bani, s-au mai dus pe tratamente, s-au mai dus din bani. Mai am nevoie de vreo 3000 si ceva de euro”, a detalia Sorina Guta pentru Spynews.

Artista este nerabdatoare sa se vindece si sa poata canta din nou. Desi nu va mai urca pe scena, avand in vedere ca a renuntat la aceasta si se axeaza pe muzica bisericeasca, isi doreste sa poata fi din nou ca inainte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008891 (s)