News Flash:

Gabriela Cristea e încă în procese cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Ce a obligat-o instanța să facă, acum

7 Septembrie 2022
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
305642413 668787061278849 6305893181381190796 n

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de 5 ani, iar mariajul lor nu s-a terminat sub cele mai bune auspicii. Între timp, fostul ei soț a decedat, însă vedeta mai are procese care au legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat… Recent, obligată de instanță, Gabriela Cristea a returnat mașina pe care o folosea de 10 ani!

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a încheiat cu scandal, însă fiecare și-a refăcut viața între timp… A urmat decesul șocant al omului de afari, acum doi ani, și părea că apele s-au liniștit. Iată însă că pe vedeta de televiziune a ajuns-o trecutul din urmă, între ea și fostul ei soț rămânând și lucruri nerezolvate, mai exact mai multe procese. Drept urmare, Gabriela a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț…

Gabriela Cristea, obligată să înapoieze mașina lui Marcel Toader

Vedeta de televiziune a rămas, după moartea fostului ei soț, cu mașina, pe care a folosit-o timp de 10 ani. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz.

După decizia instanței, Gabriela Cristea a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu. altfel, risca să plătească o amendă usturătoare. Drept urmare, vedeta a decis să renunțe la mașină.

Ce sumă ar fi trebuit să returneze, la proces

Dat fiind că mașina pe care a condus-o Gabriela Cristea în ultimii ani era un Volvo, în valoare de 42.500 de euro, dacă nu ar fi returnat-o, Gabriela Cristea ar fi fost obligată să plătească, din păcate, contravaloarea mașinii de nouă! Drept urmare, a ales să renunța la mașină, însă a găsit repede o soluție – a închiriat o mașină de lux.

'Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!', a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Un proces fără sfârșit…

Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență.

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și a avut ca obiect ‘obligația de a face. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar. Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

Gabriela Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

‘După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007223 (s)