News Flash:

Rugăciune puternică de Sfânta Maria Mică. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

8 Septembrie 2022
485 Vizualizari | 0 Comentarii
305813289 669778057846416 3148655186689552772 n 1

În fiecare an, la data de 8 Septembrie, este sărbătorită Sfânta Maria Mica. Este un eveniment religios important, cu ocazia căruia mulți români își sărbătoresc ziua de nume. Află de aici cele mai frumoase urari, dar și cea mai puternică rugăciune a zilei.

Urări de Sfânta Maria

La data de 8 Septembrie este sărbătorită Sfânta Maria Mică, una dintre cele mai importante personaje din religia noastră. Se ține cont acum de mai multe tradiții si obiceiuri, dar se fac si urări, spre deosebire de Sfânta Maria Mare, care este o zi de doliu, în care nu se fac urări.

Cu ocazia acestei zile, ne-am gândit să vă prezentăm câteva urări cu care să îi Uimiți pe cei dragi, cărora nu le puteți fi alături fizic Chiar dacă nu transmiți un gând original din cauza faptului că nu ai inspirație, cu siguranță vor înțelege că mesajul tău a fost trimis din suflet.

Îngerii să-ți călăuzească paşii, iar Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani! Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească, cele mai norocoase momente să te „lovească” şi cele mai dragi persoane să te însoţească, mereu! La mulţi ani!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria / Marian!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria / Marian!

Rugăciunea zilei Sfintei Maria

Rugăciunea de mai jos este una dintre cele mai puternice, care se rostește, în special, pe 8 Septembrie. Te poți ruga ori de câte ori simți nevoia, dar se zice că astăzi, când o sărbătorim pe Sfânta Maria, aceasta face minuni pentru cei care i se adresează.

„Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi.

Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004622 (s)