News Flash:

Denise Rifai nu se mai ascunde. Ce etnie are prezentatoarea de la “40 de intrebari”

27 Mai 2022
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
rifai

Denise Rifai nu are nevoie de prea multe introduceri, mai ales dupa ce emisiunea ei a ajuns un fenomen. Prezentatoarea este recunoscuta pentru seriozitatea cu care abordeaza invitatii, dar si pentru intrebarile care, de ce mai multe ori ii revolta pe cei de acasa. Acum, Denise este o profesionista, dar inainte de a ajunge pe micile ecrane, traseul ei profesional era altul.

Denise Rifai nu vorbeste prea des despre viata ei personala sau despre familie, iar atunci cand o face, prefera sa pastreze, totusi, o nota de mister. Lui Denise ii place ca reusite sa vorbeasca pentru ea si gratie emisiunii de la Kanal D, chiar a reusit asta. 

Cei care nu o stiu pe Denise de mult timp sau au luat contact cu ea doar prin prisma meseriei de jurnalist, trebuie sa stie ca aceasta a studiat ASE-ul, iar originile ei sunt foarte interesante.

Denise Rifai a povestit ca tatal ei este iordanian, dar cetatean roman. El a studiat arhitectura in Romania, unde a si ramas sa profeseze. Mama ei, insa, este romanca. Numele ei de familie, Rifai, inseamna ”cel de sus” in limba araba, pe care moderatoarea TV o vorbeste fluent, si este des intalnit in Iordania, la clasele sociale inalte, conform Stiri din Lume.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)