News Flash:

Theo Rose, declaratii halucinante despre boala care nu ii da pace. ”E mai greu pentru cel de langa mine”

29 Octombrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Fara doar si poate, Theo Rose este una dintre cele mai cautate artiste de la noi din ultima perioada. Proiectele pe care le-a avut au facut-o sa nu piarda deloc timpul in pandemie si se poate lauda cu zeci de piese care au ajuns pe locul 1 in trending. Theo Rose, acest tonomat muzical pe doua picioare cucereste toate topurile cu fiecare piesa pe care o lanseaza. Artistii aproape ca se bat pentru piese cu ea si nici nu este de mirare, avand in vedere ca este ca un magnet pentru vizualizari. 

Fanii lui Theo Rose s-au obisnuit sa o vada pe aceasta zilnic cu zambetul pe buze si cu glumele la ea, dar nu multi sunt cei care stiu ca aceasta sufera de o boala care pare ca nu vrea sa ii dea deloc pace. Theo fost mereu extrem de rezervata cand a venit vorba despre trecutul sau. Cu toate acestea, la un moment dat ea a simtit nevoia sa se descarce. Si-a deschis inima in fata admiratorilor si le-a vorbit despre perioada in care s-a confruntat cu depresia, despre care a avut multe de zise.


„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul ca sunt aici, ca sunt foarte ocupata si ca petrecem foarte mult timp la filmari, ma ajuta extrem de mult. Este o alta energie, interactionez in permanenta cu alti oameni, te schimbi, te machiezi… Ma tin ocupata cat mai mult si incerc sa fiu optimista!”, a declarat Theo Rose acum ceva timp. 

Theo a recunoscut de nenumarate ori ca cel mai mare noroc al ei este ca are un iubit intelegator si care este mereu alaturi de ea. ”Am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat, mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele, dacă există vreo problemă în relația din care faci parte.", povestea mai demult Theo Rose despre momentul in care l-a cunoscut pe Alex.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006195 (s)