News Flash:

Anamaria Prodan a castigat procesul impotriva lui Gigi Becali. ”El discrimineaza pe cine vrea, ca are bani de amenda”

29 Octombrie 2021
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei. Dupa ce a primit acum cateva saptamani vestea ca Reghe a depus actele de divort, acum, sexy impresara a primit si o veste buna. Impresara l-a dat in judecata pe Gigi Becali pentru discriminare si, contrar asteptarilor multora, aceasta a avut castig de cauza.

 

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a sanctionat pe Gigi Becali, dupa ce fosta partenera de viata a bunului sau prieten, Laurentiu Reghecampj l-a dat in judecata. Anamariei Prodan nu i-au placut deloc afirmatiile facute de patronul FCSB la adresa sa, asa ca a actionat in instanta. 

”Exista legi (pentru cazurile in care bunul simt nu e o calitate nativa a persoanei in cauza); care vorbesc despre cum ar trebui sa ne purtam unii cu altii; in aceasta societate in care traim cu totii – cu respect, cu profesionalism, respectand demnitatea fiecaruia dintre semenii nostri. Tot asa ne invata si: biserica, mamica in primii 7 ani de viata, scoala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalti, cei care ne fac tuturor viata mai roz in societatea romaneasca, exista Gigi Becali, cel pe care nu il intereseaza “tampeniile” celor dela Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. El discrimineaza pe cine vrea el, ca are bani de amenda… Am totusi o intrebare: ce ar trebui facut cand omul ne ofera, la aproape fiecare aparitie publica a sa, atmosfera toxica a scandalului ieftin si a jignirilor si umilintelor pe banda rulanta? Cam ce ar (mai) trebui sa faca, ca sa ne hotaram in sfarsit (ca societate) sa-i intoarcem spatele si sa-i oferim anonimitatea pe care o merita?”, a scris Anamaria Prodan, pe social media. 


Imediat dupa ce a aflat ca are de platit o amenda, Gigi Becali a avut si el ceva de adaugat.  „Nu ma intereseaza ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, ca am zis ca nu fac afaceri cu femei? Sunt niste prostii”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005367 (s)