News Flash:

Alexandra Stan a recunoscut ca s-a despartit de iubitul ei. Ce va face de acum incolo cu inelul de logodna?

29 Octombrie 2021
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan nu trece prin cea mai buna perioada a sa. La doar trei luni de la casatorie, artista s-a despartit de alesul inimii ei. Zvonuri legate de acest subiect au existat si in trecut, doar ca acum confirmarea a venit chiar din partea ei.


Alexandra Stan face ce face si iarasi ajunge in atentia fanilor. Acum patru luni, artista anunta ca s-a casatorit cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o luna de cand s-au cunoscut. Alexandra declara ca este in culmea fericirii si ca in sfarsit si-a gasit linistea. Intreaga ceremonie a avut loc intr-un cadru restrans, iar cei doi soti nu au facut exces de postari pe Instagram.

Si cum nimic nu scapa de ochiul vigilent al fanilor, cei care o urmaresc pe Alexandra Stan au inceput inca din luna septembrie sa creada ca artista s-a despartit de sotul ei. La baza acestor teorii a stat absenta verighetei, dar si faptul ca aceasta nu mai posteaza deloc poze cu Emanuel.

Alexandra nu mai poarta de ceva timp verigheta, dar nu a renuntat la ea. Artista crede ca nu este firesc ca inelul de logodna sa fie inapoiat fostului sot. ”Nu cred ca se da inapoi, poti sa-l vinzi, depinde cat de scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred ca e urat sa-l dai inapoi. E ca si cum ai da inapoi amintirile.”, a declarat Alexandra Stan, in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007212 (s)