News Flash:

Îi crește portofoliul!

Terapia Cluj a introdus anul acesta 20 de noi medicamente în portofoliu

12 Aprilie 2024
111 Vizualizari | 0 Comentarii

Terapia Cluj, cel mai important producător local de medicamente, a extins portofoliul său local la 400 de medicamente.

În ultimele 12 luni, compania a adăugat încă 20 de produse la portofoliul său, care acoperă o gamă variată de afecțiuni, inclusiv cele dermatologice, ale sistemului nervos central și oncologice, precum și medicamente destinate utilizării în mediul spitalicesc.


„Am introdus în portofoliu anul acesta încă vreo 20 de medicamente noi, asta însemnând şi medicamente cu prescripţie şi medicamente fără prescripţie. Suntem în proiecte cu grupul Sun Pharma de a aduce mai multe produse inovative, bazate pe cercetare-dezvoltare. Deja avem un produs biologic utilizat în psoriazis şi dorim să aducem şi alte produse, în special în zona de dermatologie, oftalmologie şi oncologie“, a transmis Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, într-un interviu pentru ZF.


El a menționat că continuă să examineze achizițiile organice, inclusiv mărcile de produse și companiile, în funcție de oportunitățile de pe piață. În 2022, Terapia a achiziționat portofoliul Uractiv de la producătorul Fiterman Pharma din Iași, o mișcare semnificativă în industria medicamentelor.

De asemenea, conform sursei citate, Terapia Cluj a extins portofoliul său local la 400 de medicamente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008057 (s)