News Flash:

Teo Trandafir: “M-am confruntat cu criza femeii la 30 de ani, care este ingrozitoare”

3 Aprilie 2017
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
teo plange0
Teo Trandafir este una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV de la noi. Ajunsa la 48 ani, arata mai bine ca niciodata. In urma cu doi ani, Teo si-a facut operatie de micsorare a stomacului dupa care a slabit spectaculos. Nu s-a schimbat doar fizic, ci si-a schimbat si stilul vestimentar.
Teo spune mereu ca daca nu i-ar fi frica, ar trece pragul medicului estetician, asta pentru ca i-ar placea sa aiba fata lipsita de riduri.
“Am o prietena si vorbeam cu ea ca la batranete o sa fim intinse toate fara expresivitatea fetei. Mi-as face orice daca nu mi-ar fi frica de durere, de imposibilitatea de a ma ajuta, pentru ca sunt un om foarte independent. Botoxul si toate astea..pfff, sa se gaseasca pe toate gardurile, scrie ciao.ro.
Imi fac mezo, niste vitamine si minerale care se pun pe fata si cu un sistem care se numeste dermapen iti baga in piele. Pentru moralul meu e foarte bun, eu ma simt foarte bine dupa alea, sunt fericita. Fiica mea s-a uitat intr-o seara la mine si mi-a zis: “Auzi Pisi, dar esti tunata”, i-am zis ca as vrea eu asta dar imi e frica. A zis ca par mai tanara decat acum 10 ani”, ne povestea Teo.
Cand vine vorba de varsta ei, Teo spune ca atunci cand a schimbat prefixul de la 30 la 40 de ani, nu a avut nicio problema, mai greu a fost atunci cand a implinit 30 de ani.

teo trandafir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006894 (s)