News Flash:

WOW! Cat de mult s-a transformat sotia lui Lucian Viziru in doar cativa ani. Cum arata cand s-au cunoscut si cum arata acum!

3 Aprilie 2017
3734 Vizualizari | 0 Comentarii
lucian viziru3
Dupa despartirea de Catrinel Sandu cu care toata lumea il vedea insurat, cantaretul Lucian Viziru a regasit-o pe Ema, femeia pe care o cunostea din perioada liceului, dar de care s-a indragostit cu adevarat abia dupa 17 ani cand s-au intalnit din nou.
In 2010, cand s-au afisat prima data ca un cuplu, fanii lui Viziru s-au aratat oarecum reticenti cu privire la Ema.
Acestia l-au criticat pe cantaret pentru faptul ca nu si-a ales o partenera cel putin la acelasi nivel cu fosta iubita, Catrinel Sandu, din punct de vedere al aspectului fizic. Partenera de viata a lui Viziru s-a transformat intre timp intr-o doamna cocheta.
Dovada stau ultimele imaginile cu Ema alaturi de cantaret unde este aproape de nerecunoscut.
„Dupa ce m-am casatorit am gasit linistea de care duceam lipsa, ceea ce nu am gasit la alte femei inaintea Emei. Ea nu a vrut sa fie cu mine nici pentru faima, nici pentru bani.
Cand am intalnit-o prima data pe Ema aveam 17 ani, eram timid si nu mai avusesem alte femei. Eu nu am uitat-o de atunci si ma bucur ca nici ea nu m-a uitat”, povestea Lucian Viziru.
De mai mult timp, Lucian Viziru a renuntat muzica si s-a apucat de tenis, sperand ca va face mai multi bani. Tenisul nu a fost intamplator, el terminand facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea tenis.

Galerie Foto

lucian_viziru2
catrinel sandu lucian viziru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005571 (s)