News Flash:

SOC! S-a afat adevarul despre Mr. Pink, iubitul Monicai Gabor

2 Aprilie 2017
2010 Vizualizari | 0 Comentarii
monica gabor
Monica si Mr. Pink cheltuie lunar o suma frumusica la farmacie Motivul? Ambii sunt dependenti de vitamine!
Monica Gabor traieste, de ceva timp, visul american la cote inalte. Fosta sotie a lui irinel Columbeanu nu duce lipsa de nimic, peste Ocean!
Conduce limuzine de lux, sta intr-o vila de fite din Malibu si-si permite orice. De cand s-a mutat in America, Moni si-a schimbat radical stilul de viata si acorda o mare importanta sanatatii sale. De pilda, ea a renuntat sa se mai bronzeze, pentru a incetini procesul de imbatranire al pielii si, tot din acelasi motiv, foarte rar se mai machiaza. Mai mult, romanca investeste o suma frumusica in vitamine.
Monica si Mr. Pink cheltuie lunar bani frumosi pentru a fi sanatosi
Pe langa faptul ca mananca foarte multe fructe si legume, sau consuma sucuri naturale, Moni face si drumuri dese la farmacie, scrie poatenustiai.ro. De acolo, ea se intoarce cu ceva pungi cu vitamine, attt pentru ea, cat si pentru iubitul sau, dar si pentru familia ei din Romania. Prietenele vedetei stiu deja ca Mr.
Pink consuma aproape doua cutii de vitamina C, pe saptamana, iar Moni inghite, la randu-i, pastile cu fier, vitamina D, si multe altele. Totodata, romanca ii trimite cutii intregi si tatalui sau care locuieste si acum la Bacau, precum si Ramonei Gabor si Alinei, sora sa cea mare. Moni are grija totodata sa-si ”vitaminizeze” si prietenele, carora le furnizeaza, de asemenea, complexul pe care si ea il foloseste.

monica gabor vitamina d
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005546 (s)