News Flash:

Horoscopul lunii aprilie

2 Aprilie 2017
1319 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop02
Fie ca este vorba de bani, de dragoste sau de succes in plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citeste horoscopul lunii aprilie si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.



Zodiile norocoase in dragoste
 

Rac

Toti nativii Raci vor avea parte de schimbari frumoase in viata personala si multi vor descoperi ca iubirea este tot ce au nevoie pentru a fi fericiti. Luna aprilie este o perioada tihnita, prospera si mai ales plina de dragoste, pentru ca Racii mai au nevoie si de liniste, spune horoscopul lunii aprilie.

Balanta


Daca dau dovada de rabdare, Balantele pot primi toata afectiunea si pasiunea pe care si-o doresc din partea celor pe care ii iubesc. Astrele le ajuta sa redescopere impreuna lucrurile simple care le faceau odinioara atat de fericite in cuplu. Iubirea este doar la un zambet distanta!

Sagetator


O dragoste neasteptata poate aparea in viata Sagetatorilor mai tineri, care nu mai aveau speranta sa isi gaseasca vreodata jumatatea. Iar nativii deja casatoriti vor reusi sa echilibreze relatia de cuplu si sa primeasca mai multa afectiune din partea persoanei iubite, care are nevoie doar de putina incurajare.

Zodiile norocoase la bani
 

Berbec


Chiar daca apar cheltuieli neprevazute la inceputul lunii, pe parcurs Berbecii vor stii cum sa isi dramuiasca veniturile pentru a se feri de pierderi. Unii dintre ei pot face afaceri bune, altii pot vinde lucruri scumpe de care nu mai au nevoie, iar altii pot beneficia de un bonus consistent, se arata in horoscopul lunii aprilie.

Leu
 

Nativii Lei sunt ambitiosi, muncesc mult si au idei profitabile. Nu este de mirare ca, la sfarsitul lunii aprilie bugetul lor va fi mai mare. Este posibil sa primeasca bani si din surse la care nu s-au gandit pana acum, dar pe care le vor exploata pe viitor, se arata in horoscopul lunii aprilie.

Varsator
 

Tuturor Varsatorilor le merge mai bine in plan material. Putini se vor imbogati, dar cei mai multi vor reusi sa atraga banii, sa recupereze valori pierdute sau sa economiseasca datorita sprijinului familiei. Luna aprilie este propice pentru orice decizie financiara si mai ales pentru mici afaceri de succes.

Horoscopul lunii aprilie – Zodiile norocoase in cariera

Pesti
 

Se anunta vesti bune si satisfactii la locul de munca pentru nativii Pesti. Multi dintrei vor avea sansa sa evolueze, sa invete ceva nou sau chiar sa urce pe un post mai bine platit. Trebuie doar sa fie atenti la ocaziile potrivite si sa intre in competitie cu ceilalti colegi, oricat de bine pregatiti ar parea.

Gemeni

Pentru zodia Gemeni, aprilie este o perioada prolifica la serviciu si vor reusi sa se ocupe in liniste de contractele sau responsabilitatile importante. Totul va merge ca pe roate, vor avea intalniri de succes si vor reusi sa isi puna in valoare calitatile. Cel mai bine stiu sa negocieze si vor castiga beneficii in plus.

Scorpion
 

Nativii Scorpioni vor avea sansa sa inceapa ceva nou sau sa aleaga un drum profesional care le va aduce satisfactii. Marte si Venus le ofera energie si creativitate, iar intalnirile pe care le vor avea pot aduce multe schimbari benefice in cariera. Ar fi bine sa isi caute prietenii din trecut care au reusit in cariera.

Zodiile mai putin norocoase in horoscopul lunii aprilie
 

Taur

Persoanele nascute in semnul Taurului se vor confrunta cu probleme in relatia de dragoste si nu vor gasi prea usor o rezolvare. Horoscopul lunii aprilie arata ca trebuie sa faca un sacrificiu sau un compromis pentru fericirea partenerilor lor. Nici la serviciu nu se intrevede vreun succes notabil, daca nu se straduiesc mai mult.

Fecioara
 

Este posibil sa apara schimbari, mai ales la locul de munca, pe care Fecioarele nu le vor accepta de bunavoie. Este bine sa isi expuna punctul de vedere, daca au de pierdut, dar vor fi situatii in care nu vor putea detine controlul. Daca o schimbare este neplacuta, au nevoie de un efort mai mare sa imbunatateasca lucrurile.



Capricorn
Nativii Capricorni trebuie sa dovedeasca si la serviciu, si acasa ca pot face fata presiunilor si ca pot fi oameni de incredere. Trebuie sa fie mai implicati, mai responsabili si mai apropiati de cei dragi, ca sa se fereasca de discutii neplacute in cuplu. Aprilie poate fi o perioada mai grea, dar lucrurile se vor imbunatati curand.

rac balanta sagetator berbec leu varsator pesti scorpion taur fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005251 (s)