News Flash:

Cine este si cum arata iubitul frumoasei prezentatoare RAMONA PAUN

3 Aprilie 2017
7771 Vizualizari | 0 Comentarii
ramona paun2
Ramona Paun, prezentatoarea stirilor de sport de la Pro TV este una dintre cele mai frumoase prezente pe micul ecran, de la noi. Chiar daca are o multime de admiratori, Ramona nu le da nicio sansa, asta pentru ca de mai bine de 5 ani are un iubit pe nume Cosmin cu care se intelege de minune.
Iubitul Ramonei este nepotul celebrului actor George Mihaita, el si iubita lui fiind foarte apropiati de familia actorului. Cei doi locuiesc impreuna si au chiar planuri de casatorie.
In urma cu aproape doi ani, Ramona Paun a inlocuit-o la pupitrul stirilor din sport pe Alexandra Stoian, fosta stirista a postului, care o inlocuise la randul ei pe Raluca Arvat, plecata atunci in concediu de maternitate (care intre timp a plecat de la postul din Pache Protopopescu la TVR).
Prima experienta a Ramonei Paun in televiziune a fost in anul 2006 ca moderatoare a unei emisiuni studentesti la postul TV local din Sibiu, unde a si prezentat stirile timp de patru luni.
In martie 2007, Ramona a inceput sa lucreze ca reporter si corespondent la Pro TV Sibiu, unde apoi a prezentat stirile.

Un an mai târziu, ea s-a mutat la București unde s-a alăturat echipei de prezentatori ai Știrilor Sport.ro.

Atunci când are timp liber, Ramonei îi place să picteze și să gătească. „Cel mai des gătesc pentru iubitul meu, Cosmin, şi pentru prietenii noştri. Îmi place să-i răsfăţ cu bunătăţi”, spunea vedeta în urma cu ceva timp.

sursa: Ciao.ro 

Galerie Foto

ramona_paun
ramona paun iubitul ramonei george mihaita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005058 (s)