News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE! O taximetrista a luat o clienta de la aeroport, iar pe drum a aflat ca e AMANTA LOGODNICULUI EI! "Mi-a dat adresa, am crezut ca mor. Mergea la iubitul meu" Ce a urmat este INCREDIBIL!

2 Aprilie 2017
25840 Vizualizari | 0 Comentarii
taximetrista
Breanna Alexis, o taximetrista din Florida, si-a dat seama ca iubitul ei o insala dupa ce o tanara i-a cerut sa fie dusa la adresa la care locuia barbatul.

Tanara in varsta de 24 de ani tocmai isi condusese iubitul la aeroport, crezannd ca pleaca la New York pentru a-si vizita mama bolnava, cand urmatoarea clienta i-a cerut sa fie dusa la o adresa familiara. Si-a dat seama ca o duce pe femeia cu care iubitul o insela catre apartamentul acestuia.
„Nu imi venea sa cred ochilor ce vad. Intr-un fel ma facea sa ma simt slaba si nu voiam sa mai lupt. Pentru ce sa mai continui sa lupt pentru cineva care dupa ani de zile petrecuti impreuna m-a tradat cu prima ocazie”, a povestit Breanna pe o retea de socializare.
La inceput, tanara spune ca nu a avut nicio idee ca iubitul ei nu ar fi mers sa isi viziteze mama bolnava.
„Mi-a parut rau pentru el intelegand ca nu este o situatie usoara, iar cu o noapte inainte l-am intrebat daca este in regula. L-am intrebat, de asemenea, daca vrea sa merg cu el”, a continuat ea.
Brenna nu a avut nicio suspiciune in momentul in care acea fata s-a urcat in masina ei, explicand:
„Va vine sa credeti sau nu, arata bine. Nu pot sa spun despre ea ca era urata doar pentru ca am impartit acelasi barbat. Cand cineva urca in masina ta, te rogi sa nu fie vreun nebun, iar ea nu era. I-am povestit de prietenul meu, iar ea mi-a povestit mie despre al ei si, de asemenea, i-am oferit cateva informatii despre oras”.
Soferita a crezut ca este o simpla coincidenta ca fata merge la aceeasi cladire in care locuieste si iubitul ei. Dar cand si-a dat seama ce se intampla de fapt, a fost ingrozita:
„Inima a inceput sa imi bata cu putere si, fara si gandesc, am tipat: . Cand vezi ca persoana cu care voiai sa iti petreci tot restul vietii te-a tradat nu te candesti, ci reactionezi”.
Socata ca a condus-o pe amanta iubitului ei catre locuinta acestuia, Breanna a reactionat cu furie:
„M-am dus la el ca sa il lovesc. A fugit, dar nu a putut ajunge la usa atat de repede. Am tipat: . Putea auzi durerea si disperarea din glasul meu. El ma tinea de maini, apoi ea a venit spre mine si m-a lovit. El o proteja, iar eu incercam sa ma protejez de amandoi”, scrie poatenustiai.ro.
Indurerata, Brenna s-a urcat intr-un final in masina ei, unde inca mai era si bagajul celeilalte femei.
„Nu am avut niciodata intentia sa imi vars nervii pe ea, era o victima la fel ca mine, dar atunci cand cineva ma loveste, reactionez. Ea nu are nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat – ea nu ne stia povestea si probabil ca si-a dat seama abia apoi ca avem acelasi iubit”, a mai povestit soferita.
Acum, Brenna intentioneaza sa ii returneze bagajul celeilalte femei si chiar daca sufera de pe urma tradarii iubitului, spune ca se simte norocoasa ca a aflat la timp ca toata relatia ei a fost doar o minciuna.

breanna alexis tanara brenna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)