News Flash:

Și-a distrus racheta de unul dintre stâlpii fileului

Tenismanul sârb Novak Djokovic a fost amendat cu 8.000 de dolari după finala de la Wimbledon

18 Iulie 2023
260 Vizualizari | 0 Comentarii


Jucătorul de tenis sârb Novak Djokovic a primit o amendă de 8.000 de dolari după ce şi-a distrus racheta lovind unul dintre stâlpii fileului în timpul finalei turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, în care a fost învins duminică de spaniolul Carlos Alcaraz, conform informațiilor furnizate de DPA.

Clubul de Tenis All England Lawn a confirmat că Djokovic a fost sancționat pentru "abuzul asupra rachetei" în timpul meciului respectiv.

Djokovic a arătat frustrare după ce nu a reușit să facă break pe serviciul adversarului său și a pierdut apoi un game când el era la serviciu, în setul decisiv al întâlnirii disputate pe terenul central.

Arbitrul Fergus Murphy, care anterior îl avertizase pe sârb pentru depășirea timpului, i-a dat imediat un avertisment pentru o încălcare a regulilor.

Dezamăgirea lui Djokovic a crescut pe măsură ce tânărul său adversar (în vârstă de 20 de ani), numărul unu mondial, a profitat pe deplin și a obținut victoria cu scorul de 1-6, 7-6 (8-6), 6-1, 3-6, 6-4, după patru ore și 42 de minute de joc.

Carlos Alcaraz și-a adăugat în palmares al doilea său titlu de Mare Şlem, după cel câștigat la US Open 2022, și în același timp l-a împiedicat pe Novak Djokovic să obțină cel de-al 24-lea trofeu major al său.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007998 (s)