News Flash:

COMPANIA ENEL ENERGIE, PREZENTA IN CLADIREA DE BIROURI UBC 1 A ANSAMBLULUI OPENVILLE TIMISOARA

1 Octombrie 2018
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Cladirea UBC 1 Openville Timisoara

Din aceasta toamna, in cladirea de birouri United Business Center 1 (UBC 1) a ansamblului mixt Openville functioneaza noul sediu din Timisoara al companiei Enel Energie. Cel mai mare furnizor de energie din Romania a inchiriat un spatiu de 430 mp in imobilul office finalizat in decembrie 2017, langa Iulius Mall Timisoara. UBC 1 are o suprafata inchiriabila de 13.000 mp si reprezinta a doua cladire livrata pe piata din Timisoara de catre grupul IULIUS si compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt.  Enel Energie si Enel Energie Muntenia sunt cel mai mare furnizor pe piata de energie electrica din Romania, conform celui mai recent raport al ANRE (iunie 2018). De asemenea, reprezinta cel mai mare furnizor de electricitate pe piata concurentiala, raportand, recent, depasirea unui milion de consumatori casnici pe aceasta piata.

Despre Openville Timisoara

UBC 1 are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spatiilor de retail si serviciilor. Cladirea are acces direct spre Iulius Mall Timisoara si spre parcarea supraetajata cu peste 910 locuri din proximitate, inaugurata in primavara acestui an. 

Persoanele care lucreaza in UBC 1 economisesc timp datorita accesului direct pe care il au la numeroase servicii, in Iulius Mall: food court si restaurante pentru pauzele de masa, fitness center, magazine, cinema multiplex, gradinita, clinici medicale, locuri de relaxare si socializare, spatii de parcare. In plus, prin programul Card Partener, angajatii beneficiaza exclusiv de promotii de pana la 25%, la peste 100 de locatii.

Aflat in plin proces de constructie, Openville va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul tarii si principala atractie de business, shopping si loisir. Prima etapa va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii office in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.07o de locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri de birouri finalizate in 2017, in Openville se lucreaza la alte doua imobile. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spatii office si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje). Constructia a inceput in aprilie 2018 si se estimeaza a fi finalizata in ultimul trimestru al anului viitor. In paralel, se lucreaza la noile spatii de retail, la o noua parcare subterana si la tunelul auto care va fluidiza traficul din intregul areal. Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.


Despre Enel Energie

Enel este o companie energetica multinationala, unul dintre liderii integrati pe pietele globale de electricitate, gaze naturale si energii din surse regenerabile. Enel este cea mai mare companie de utilitati din Europa dupa capitalizarea de piata si una dintre primele companii de electricitate de pe continent in ceea ce priveste capacitatea instalata si EBITDA raportat. Grupul Enel activeaza in peste 30 de tari, de pe cinci continente si are o capacitate instalata neta de productie de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate si gaze naturale printr-o retea de peste doua milioane km, are peste 72 de milioane de clienti casnici si companii in toata lumea, care reprezinta cea mai mare baza de clienti comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power opereaza unitati de productie cu o capacitate instalata de 42 GW din surse eoliene, solare, geo-termale si hidro in Europa,  America de Nord, America de Sud, Africa, Asia si Australia.

Prezent pe piata din Romania inca din 2005, Enel este, in acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privati in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de 2,8 milioane de clienti, localizati cu preponderenta in trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, acoperind o treime din piata locala de distributie prin intermediul companiilor E-Distributie. 

Enel continua dezvoltarea unui program de investitii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, a sigurantei si performantei retelelor si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. 

Enel Energie si Enel Energie Muntenia sunt importanti furnizori de energie in Romania, avand in oferta atat energie electrica si gaze naturale, cat si servicii cu valoare adaugata (precum servicii de asistenta, produse de iluminat etc).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004641 (s)